Archiv novinek

Přihlášení

Registrujte se

Milí tvůrčí přátelé,

zveme vás na podzimní Kreativní seminář Face2Artu, který proběhne od 22. do 24. října v Praze!

Těšit se můžete na povídkový workshop spisovatelky, dramatičky a také patronky kategorie Povídka DANIELY FISCHEROVÉ. Dále na vás čeká písňový workshop, natáčení filmů, tvorba choreografií, focení, psaní...zkrátka tvořit se na semináři bude od rána do noci.


Přijeďte a užijte si radost z umění v kruhu svých přátel a vrstevníků!

Praktické organizační informace

Účastnický poplatek pro členy HM a studenty je pouze 222,- Kč a zahrnuje program, ubytování a stravování (sobotní snídaně, oběd a večeře, nedělní snídaně).
Účastnický poplatek za program a stravování bez společného ubytování činí 111,- Kč. Pokud nechcete společné ubytování, napište to prosím do formuláře přihlášky.
Tyto ceny jsou dotovány z prostředků MŠMT a sponzorů HM ČR.

Jak uhradit účastnický poplatek?
Poplatek můžete uhradit při prezenci po příjezdu na Kreativní seminář F2A. Můžete jej také zaplatit převodem na účet číslo 186 923 646 / 0300, do poznámky k platbě napište své jméno a příjmení.

Ubytování a stravování je zajištěno v hotelu PRAMEN – metro B, stanice Rajská zahrada a pak cca 7 minut pěšky nebo autobusem č. 186 na zastávku Hutě.

Pro další informace jsme Vám k dispozici na e-mailu info@hudebnimladez.cz nebo také na tel. čísle 774 115 601 (Martina Náhlíková).

Závazná přihláška k účasti: https://bit.ly/PŘIHLÁŠKA_Kreativní_seminář_Face2Art_2021

Těšíme se na vás!

Face2Art - OBRAŤ SVOU TVÁŘ K UMĚNÍ!