Archiv novinek

Přihlášení

Registrujte se

Milí přátelé, mladí a tvořiví!
Zveme Vás na podzimní Kreativní seminář Face2Art 2016, který proběhne v termínu od 4. do 6. listopadu 2016 v Praze.

Akce je určena všem aktivním členům HM a účastníkům projektu Face2Art od 12 do 23 let, kteří rádi stráví několik dní plných tvůrčí atmosféry.

Přijeďte si užít víkend plný psaní, filmování, focení, tance, skládání hudby i přehlídek vámi vytvořených uměleckých děl!
Popusťte uzdu své fantazii! Vytvoříte choreografii? Natočíte film nebo se projdete s fotoaparátem po okolí a dáte vzniknout vlastním fotografiím? Přednesete své básně v literární kavárně? Složíte hudební kompozici nebo se prostě budete bavit čímkoli v programu? To všechno můžete stihnout za pouhých 40 hodin! Potřebujete k tomu pouze přijet na Kreativní seminář :-)

V sobotu večer budete mít mimo jiné možnost setkat se s literární redaktorkou Českého rozhlasu Vladimírou Bezdíčkovou, která vám ukáže, jak se vypořádat s básněmi – a to jak při jejich tvorbě, tak při jejich interpretaci. 

Novinkou v letošním programu Kreativního semináře je choreografie na hudbu vašeho srdce. Proto vyhlašujeme hitparádu písní a skladeb, na něž byste rádi viděli zbrusu novou choreografii, ať už vlastní či vašich přátel. Stačí do 2. 11. vložit píseň či skladbu na facebookové stránky nebo nám ji poslat na info@face2art.cz. Hudební ukázka by měla mít délku asi 1 – 2 minuty. Těšíme se na vaše oblíbené hity i na choreografie, které na několik z nich společně vytvoříme!

Přihlášky a podrobné informace na www.hudebnimladez.cz


PROGRAM SEMINÁŘE:

PÁTEK
19:00 Zahájení v Klubu Klamovka, seznamka
19:19 Literární kavárna
20:00 PERKULES - seminář hudební skladby
22:00 Bavíme se s Artušem

SOBOTA
8:00 Snídaně
9:00 Taneční workshop, tvorba choreografie
12:00 Oběd
13:00 Filmový ateliér
18:00 Večeře
19:00 – 20:20 Poetická literární dílna s Vladimírou Bezdíčkovou, redaktorkou Českého rozhlasu
20:21 Autorská čtení
21:00 ArtBattle

NEDĚLE
8:00 Snídaně
9:00 Exkluzivní přehlídka vytvořených děl


Pro aktivní účastníky semináře je účastnický poplatek pouze 111,- Kč a zahrnuje program festivalu, ubytování a stravování (sobotní snídaně, oběd, večeře, nedělní snídaně). Aktivní účastník se bude aktivně podílet na tvůrčí činnosti během workshopů festivalu. Pro neaktivní účastníky je poplatek 333,- Kč. Tyto ceny jsou dotovány z prostředků MŠMT a sponzorů HM ČR. Poplatek můžete uhradit při prezenci po příjezdu na seminář.
Ubytování a stravování je zajištěno v Klubu Klamovka DDM hl. m. Prahy, Podbělohorská 3, Praha 5. Vzhledem ke kapacitě ubytovacího zařízení prosíme účastníky, kteří jsou z Prahy nebo mají možnost ubytování u známých či přátel z Prahy, aby si toto ubytování zajistili a nepočítali se společným ubytováním. Účastnický poplatek bez společného ubytování činí 11,- Kč.