Archiv novinek

Přihlášení

Registrujte se

Milí tvůrčí přátelé,


1. května jsme zahájili již devátý ročník soutěžního projektu Face2Art! Soutěžní práce z osmého ročníku byly přesunuty do archivu, kde si je můžete kdykoliv užít, a s blížícími se letními dny se virtuální galerie opět otevírá pro vaše nová díla!

Ta můžete zasílat do 16. listopadu a to hned tři ve třech obdobích, jako tomu bylo minulé roky. Jednotlivé uzávěrky jsou 16. července, 16. září a 16. listopadu. 
I letos budete mít vy i vaši známí možnost hlasovat v divácké soutěži! Proto neotálejte, čím dříve se vaše dílo objeví ve virtuální galerii, tím větší má šanci zaujmout a nasbírat hlasy diváků. :-)

V devátém ročníku můžete soutěžit v tradičních 7 kategoriích zaštítěných významnými osobnostmi: 
Báseň – Jiří Žáček, Povídka – Daniela Fischerová, Krátký film – Olga Sommerová, Fotografie – Robert Vano, Choreografie – Nataša Novotná, Píseň – Hana Robinson, Hudební skladba – Vlastislav Matoušek

Chtěli byste si vyzkoušet něco nového a nevíte, jak na to? Rádi byste načerpali inspiraci v prostředí plném podobně založených vrstevníků a zajímavých hostů? Přijeďte na nějakou z akcí Hudební mládeže! Jejich přehled najdete na www.hudebnimladez.cz.

Dále si rezervujte termín 12. prosince! Toho dne proběhne v Praze slavnostní předání všech cen, ale především půjde o skvělou příležitost potkat mladé kolegy umělce a najít si nové přátele. :-)

Těšíme se na vaše díla a na setkání během workshopů a akcí Hudební mládeže v roce 2020!
 
Face2Art - OBRAŤ SVOU TVÁŘ K UMĚNÍ!