Archiv novinek

Přihlášení

Registrujte se

Milí přátelé umělecké tvorby,
 
k 1. květnu byl zahájen již 8. ročník soutěžního projektu Face2Art! Soutěžní práce ze sedmého ročníku byly přesunuty do archivu, kde si je můžete kdykoliv užít, a s blížícími se letními dny se virtuální galerie opět otevírá pro vaše nová díla!
  
Ta můžete zasílat až do 14. listopadu 2019, stejně jako v minulém roce ve třech obdobích, v nichž v každém můžete zaslat 1 dílo do kažné umělecké kategorie. Jednotlivé dílčí uzávěrky jsou 14. července a 14. září, do 14. listopadu pak můžete zaslat své třetí dílo. 
S odesláním díla ovšem neotálejte, čím dříve budou vaše práce ve virtuální galerii, tím širší může být okruh lidí, jejichž pozornost vaše díla zaujmou. Navíc se tím zvyšují vaše šance v divácké soutěži!
Dejte vědět svým známým, aby si prohlédli virtuální galerii a hlasovali pro vaše díla! Anebo jim rovnou navrhněte, ať se také zúčastní. Virtuální galerie Face2Art je výstavním prostorem pro všechny příznivce umění! 
 
I v osmém ročníku Face2Art zůstává 7 uměleckých kategorií zaštítěných respektovanými tvůrčími osobnostmi:
Báseň – Jiří Žáček, Povídka – Daniela Fischerová, Krátký film – Olga Sommerová, Fotografie – Robert Vano, Choreografie – Nataša Novotná, Píseň – Hana Robinson, Hudební skladba – Vlastislav Matoušek
 
Zúčastnit se můžete i ve více uměleckých kategoriích, a to v každé až třikrát! Nebojte se vyzkoušet i obory, kterým se běžně nevěnujete – získáte tak nové umělecké zkušenosti, které obohatí tvorbu i v oboru, ve kterém jste doma. Nevíte, jak na to? V průběhu roku vám Hudební mládež, organizátor projektu, nabídne hned několik příležitostí, jak si to vyzkoušet. Informace o jednotlivých akcích naleznete na www.hudebnimladez.cz.

Hned první takovou příležitostí je tanční workshop TICHO V POHYBU vedený NATAŠOU NOVOTNOU, který se uskuteční 15. června od 15 do 18 hodin na pražské HAMU. Účast na tomto semináři je zpoplatněna symbolickými 99,- Kč, ale pokud se rozhodnete zároveň zúčastnit i Letního ateliéru Hudební mládeže, který se koná 1. - 10. 7. v Třeboni (více informací a přihlášky zde, mezi hosty budou mimo jiné patronky Face2Art Olga Sommerová a Daniela Fischerová), máte účast na tanečním workshopu zcela zdarma.
Přihlášku na workshop naleznete zde
Upozorňujeme, že kapacita semináře je omezená, proto s přihlášením neotálejte :-)
Pro účastníky Face2Art pak máme ještě další speciální možnost, jak získat účast na tanečním workshopu s Natašou Novotnou zcela zdarma, a to zasláním choreografie do soutěžního projektu Face2Art. Ten, jehož choreografie bude do dne konání workshopu zaslána do soutěže, má workshop zcela zdarma - a to se týká i všech choreografů, kteří už v minulosti své choreografie do soutěže zaslali! 


Pro vyhlášení osmého ročníku Face2Art si rezervujte již nyní termín 7. prosince 2019, kdy se v Praze uskuteční slavnostní ceremoniál, na němž nejen budou předána všechna ocenění, ale především půjde o skvělou příležitost potkat se s lidmi stejných zájmů a najít nové přátele. :-)
 
Veškeré informace najdete na www.face2art.cz. V případě jakýchkoli dotazů se na nás neváhejte obrátit prostřednictvím e-mailové adresy info@face2art.cz
 nebo na telefonních číslech 720 137 263 (Lucie Langerová) a 777 010 250 (Eva Matušková).
Pro informace ohledně akcí Hudební mládeže se pak obracejte na Martinu Náhlíkovou na telefonním čísle 774 115 601 nebo na e-mailu info@hudebnimladez.cz.

 
Obraťte svou tvář k umění!