Archiv novinek

Přihlášení

Registrujte se

Milí tvořiví,
 
rádi bychom Vás pozvali na festival Hudební mládeže Mladá Smetanova Litomyšl, který se uskuteční 22.-24. 9. 2017.
 
Na festivalu bychom rádi dali prostor mladým tvůrcům k představení jejich tvorby širokému publiku. Během celého víkendu tak budou mít autoři básní a povídek možnost přednést svá literární díla, hudební skladatelé a písničkáři nás potěší svou hudební tvorbou, mladí choreografové dostanou prostor pro zatancování svých choreografií a nezapomínáme ani na tvůrce vizuálního umění – fotografové mohou vystavit své fotografie a filmaři promítnout své krátké filmy.
 
Některá z přednesených děl budou rovněž „zhmotněna“, aby si návštěvníci festivalu mohli domů odnést např. knížečku s básní, kterou si nově oblíbili, nebo CD s písní, která jim během víkendu utkvěla v hlavě.
 
JEDNÍM Z TĚCHTO TVŮRCŮ MŮŽEŠ BÝT I TY!

Budeme moc rádi, když se rozhodnete přijet a svá díla nám představit – ať už ta, se kterými jste se zúčastnili soutěžního projektu Face2Art, nebo jakákoliv jiná. Jak zcela nová, tak i oprášená po vytažení z šuplíku.
 
Pro všechny tvůrce a interprety, kteří se rozhodnou v rámci programu vystoupit (nebo vystavit své fotografie / promítnout svůj film) máme speciální nabídku – účast na celém festivalu si můžete užít za pouhých 200,- Kč!
 
Cena obsahuje ubytování a stravování od pátku do neděle a celý festivalový program – páteční zahájení festivalu bude patřit muzikálu Miluji tě, ale…, v němž se představí významné osobnosti české kulturní scény jako Daniela Šinkorová, Roman Vojtek či Petr Vondráček. Z dalšího programu jmenujme například sólový recitál Ivy Bittové, který se uskuteční v sobotu odpoledne. Následovat bude již tradiční – a přesto letos výjimečný mezonetový ples.

Kompletní program letošního ročníku festivalu naleznete zde.
 
Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost ukázat svou tvorbu, potkat velké osobnosti, zažít spoustu zábavy a poznat nové přátele!
 
Podrobné informace a přihlášky jsou k dizpozici na www.hudebnimladez.cz.
 
  
Pokud se rozhodnete zúčastnit festivalu Mladá Smetanova Litomyšl, dejte nám, prosím, vědět e-mailem (info@face2art.cz). Rovněž prosíme o vyplnění webové přihlášky.
 
Veškeré dotazy Vám ráda zodpovím e-mailem i telefonicky – 720 137 263. Před akcí se pak účinkujícím ozveme s podrobnými informacemi.

Těšíme se na viděnou!